Φωτογραφία & Ποίηση... Η συνέχεια... PDF Εκτύπωση E-mail

H κυρία Γιώργα Σολομώντος, Πολιτιστική Ακόλουθος της Κυπριακής Πρεσβείας στη Γερμανία, μας πληροφόρησε ότι η πολύ επιτυχής περιοδεία της πιο πάνω έκθεσης συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό την πόλη Engleskirchen, κοντά στην Κολωνία.  Όπως είναι γνωστό η έκθεση αυτή είναι το αποτέλεσμα του διαγωνισμού που έγινε πέρσι, σε συνεργασία με την Πρεσβεία μας στη Γερμανία και τη ΦΕΚ.

Ή έκθεση θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης από 1 μέχρι 17 Φεβρουαρίου 2009 και στα εγκαίνια θα παραστεί ο Επίτιμος Πρόξενος της Κύπρου στη Βόννη, κος Ιωάννης Βασιλείου ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στα εγκαίνια επίσης, η κα Αθηνά Πουλλίδου γνωστή Κύπρια πιανίστρια, κάτοικος Γερμανίας, θα εκτελέσει κομμάτια Κυπρίων και ξένων συνθετών με θέμα τη θάλασσα, κάτω από τον τίτλο “Από τα βάθη της Θάλασσας”.

Η πιο πάνω έκθεση θα παρουσιαστεί επίσης και στο Βερολίνο στο Hellesdorf, σε εμπορικό κέντρο, μαζί με την έκθεση «Young Cypriot Europeans” που εγκαινιάστηκε στο Μόναχο τον Απρίλιο 2007 και παρουσιάζει τις δραστηριότητες των νέων της Κύπρου. Η έκθεση αυτή είχε επίσης διοργανωθεί  από το Πολιτιστικό γραφείο της Πρεσβείας μας στο Βερολίνο και την ΦΕΚ.

Τα εγκαίνια των εκθέσεων αυτών θα γίνουν στις 30 Ιανουαρίου 2009, όπου η γνωστή πιανίστρια, τραγουδίστρια, και συνθέτης Λία Βίσση, θα εκτελέσει κομμάτια στο πιάνο και θα τραγουδήσει.

Είμαστε ευτυχείς που η μακρόχρονη συνεργασία της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου με την Πρεσβεία μας στη Γερμανία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, προβάλλοντας ταυτόχρονα το έργο των φωτογράφων μας καθώς και την Κύπρο στο Γερμανικό κοινό.

Σωκράτης Μασούρας
Αντιπρόεδρος Τμήματος ΦΕΚ Λεμεσού

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates