Φωτογράφηση παράστασης "Τα Κόκκινα Φανάρια" PDF Εκτύπωση E-mail

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την συνεργασία μας με το Θέατρο ΕΝΑ για την φωτογράφηση της παράστασης του έργου ”Tα Κόκκινα Φανάρια” που έδωσαν την ευκαιρία σε 14 μέλη μας το Δεκέμβριο του 2008 για καλλιτεχνική δουλειά και δημιουργία.

Τα υπέροχα σκηνικά, οι ρομαντικοί φωτισμοί και πάνω απ’ όλα οι εξαίρετοι ηθοποιοί, χάρισαν έμπνευση στους φωτογράφους μας και ανέβασαν τον πήχη αρκετά ψηλά.

Η εμπειρία  ήταν μοναδική και το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό.  Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν σε έκθεση στο Θέατρο ΕΝΑ στη Λευκωσία, ενώ μέρος της έκθεσης μεταφέρθηκε και παρουσιάστηκε και στο Θέατρο ΕΝΑ στη Λεμεσό.

Στην συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε επιλεγμένες φωτογραφίες από φωτογράφους που έλαβαν μέρος σε αυτή την έκθεση.  Πατήστε στο όνομα του φωτογράφου πιο κάτω για να δείτε φωτογραφίες του από την παράσταση.

Ανδριάνα Μαλεκίδου

Αντώνης Αντωνίου

Γιάννος Ερωτοκρίτου

Γιώργος Κωνσταντινίδης

Κωνσταντίνος Χαραλάμπους AFIAP

Μαρία Ττοφαρίδου

Μαρίνος Μαρκίδης

Νασσίμ Ελούτ EFIAP, AISF

Σωτήρης Παφίτης EFIAP/ b

Χριστάκης Σαζεϊδης


Μέρος της Έκθεσης Φωτογραφίας παρουσιάζεται στο Θέατρο «ΕΝΑ» στην Λεμεσό, το οποίο βρίσκεται στο αναπαλαιωμένο κτίριο της 2ης Δημοτικής Αγοράς, στην περιοχή του Κάστρου.

Οι παραστάσεις του συγκεκριμένου θεάτρου γίνονται κάθε Πέμπτη και Σαββατοκύριακο μέχρι τις 24 Μαίου 2009. Είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυάσετε να επισκεφθείτε την έκθεση και να δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση. 

 

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates