Διεθνής Φωτογραφική Συνάντηση FIAP PDF Εκτύπωση E-mail

Τα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (ΦΕΚ) Ανδρέας Λ. Ανδρέου, EFIAP/p, Χριστίνα Δράκου, EFIAP, Νασσίμ Ελούτ, EFIAP, Ανδριάνα Μαλεκίδου, Σωτήρης Σ. Παφίτης, EFIAP/b,  Μαρία  Τοφαρίδου, Αναστάσιος Τσαγγάρης και Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, AFIAP, έλαβαν μέρος στη 2η Διεθνή Φωτογραφική Συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας (FIAP)  που έγινε στη Κρήτη από τις 12 μέχρι τις 19 Ιουλίου 2009 για τιτλούχους της FIAP.

Στη Φωτογραφική Συνάντηση έλαβαν μέρος πέραν των 80 καταξιωμένων φωτογράφων από όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου και του Γενικού Γραμματέα της FIAP.

Η οργάνωση και φιλοξενία  από τη Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων και απέσπασε πολύ ευμενή σχόλια. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνάντησης τα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου εκτός από τις ομορφιές της Κρήτης που απόλαυσαν και φωτογράφησαν,  είχαν  την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρι φωτογράφησης γυμνού,  καθώς και σεμινάριο για τον τρόπο υποβολής φωτογραφικού υλικού (portofolio) για εξασφάλιση διακρίσεων και τίτλων της FIAP. Επίσης μέλη της ΦΕΚ πρόβαλαν φωτογραφίες τους από ψηφιακό δίσκο.

Στο τέλος της Συνάντησης διοργανώθηκε Φωτογραφικός Διαγωνισμός με δύο θέματα: Ελεύθερο και Χιούμορ. Έλαβαν μέρος μερικά από τα μέλη μας, και η ΦΕΚ ξεχώρισε αφού ο  Νασσίμ Ελούτ απέσπασε 1 χρυσό βραβείο  και 2 αναρτήσεις, η Μαρία  Τοφαρίδου 2 αναρτήσεις, και ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους 2  αναρτήσεις.

Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου ευχαριστεί θερμά τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού που επιχορήγησαν τη συμμετοχή των Κυπρίων Φωτογράφων και βοήθησαν με τον τρόπο αυτό να έχει η Κύπρος μια ισχυρή εκπροσώπηση σ’ αυτό το διεθνές γεγονός.

 

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates