Έκθεση Φωτογραφίας "Picturing America" PDF Εκτύπωση E-mail

Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Κύπρο, παρουσιάζουν την έκθεση

«Picturing America”

Το άνοιγμα της έκθεσης έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 7.30μμ, στη ‘Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών’, από τον Διευθυντή δημοσίων σχέσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας, James Ellickson-Brown και τον Πρόεδρο της ΦΕΚ Λεμεσού Μάριο Ιωαννίδη.

Η έκθεση αυτή ήρθε στην Κύπρο με τη συνεργασία της Αμερικάνικης Πρεσβείας και του Πανεπιστήμιου Κύπρου και πρωτοπαρουσιάστηκε στη Λευκωσία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η έκθεση φωτογραφίας «Φωτογραφίζοντας την Αμερική» αποτελείται από 40 φωτογραφικές αναπαραγωγές σημαντικής Αμερικανικής τέχνης (συμπεριλαμβανομένων έργων ζωγραφικής, χειροτεχνίας, γλυπτικής, φωτογραφίας και αρχιτεκτονικής) που αποτελούν τη βιτρίνα της καλλιτεχνικής κληρονομιάς των Ηνωμένων Πολιτειών και προσφέρουν μοναδική ευκαιρία στον επισκέπτη να αντιληφθεί τον χαρακτήρα, τα ιδεώδη και τις φιλοδοξίες της χώρας.

Η έκθεση «Φωτογραφίζοντας την Αμερική» χρησιμοποιεί την τέχνη ως καταλύτη για τη μελέτη της Αμερικής – τα πολιτιστικά, πολιτικά και ιστορικά νήματα που έχουν εξυφάνει στη δομή του Αμερικανικού έθνους με την πάροδο του χρόνου.

Η έκθεση θα παρέμεινε ανοικτή μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελετή των εγκαινίων στη Λεμεσό.

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates