Νέες Διεθνείς διακρίσεις μελών μας PDF Εκτύπωση E-mail

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι πολλά μέλη της ΦΕΚ συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τη ΦΕΚ όσο και για την πατρίδα μας γενικότερα. Επακόλουθο όλων αυτών των επιτυχιών ήταν η απονομή από τη FIAP, τη Διεθνή Ομοσπονδία για τη Φωτογραφική Τέχνη νέων τίτλων σε κύπριους φωτογράφους ως ακολούθως:

1. Ερατώ Καντούνα, EFIAP/ b
2. Γεώργιος Κλόκκος, EFIAP
3. Γεώργιος Κωνσταντινίδης, EFIAP
4. Tevfik M. Ileri, EFIAP
5. Γεώργιος Παπαδόπουλος, AFIAP
6. Φίλιππος Φιλίππου, AFIAP
7. Πόλυς Πολυβίου, AFIAP
8. Κρίστης Μιχαηλίδης, AFIAP
9. Κωνσταντίνος Ιωάννου, AFIAP

Το Κεντρικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φωτογραφίας "Εικόνες Χωρίς Σύνορα", μετά από εξέταση της υποβολής της φωτογραφικής έρευνας του μέλους μας Ανδρέα Λ. Ανδρέου EFIAP/p, με θέμα τη ζωή των ανθρώπων της Σλοβακίας, αποφάσισε ομόφωνα όπως του απονείμει τον τίτλο του Φωτογραφικού Αστέρα (Costellation-D.ISF). Μέχρι σήμερα ο τίτλος του Φωτογραφικού Αστέρα απονεμήθηκε σε πέντε φωτογράφους, 2 στο επίπεδο D.ISF (Kύπρος, Γαλλία), 2 στο επόμενο επίπεδο H.ISF (Eλλάδα, Τσεχία) και 1 στο ανώτατο P.ISF (Γαλλία).

Επίσης ακόμη ο Ανδρέας Λ. Ανδρέου, ΕFIΑP/p και πρόεδρος του oμίλου φωτογραφίας του ΡΕSGSPC, σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο 42ο Ε.Α διεθνές σαλόνι φωτογραφίας 2009 στο Χονγκ Κονγκ,  έλαβε Έπαινο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας FIAP.

Ο Κώστας Ευθυβούλου, μέλος της ΦΕΚ, κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο της PSA στο EXPOSED International Salon of digital photography στη Σλοβενία. Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν 775 φωτογράφοι από όλο τον κόσμο με 7211 φωτογραφίες.

Τέλος o Φωτογραφικός Όμιλος του PASCAL English School και της Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ (PESGSPC) που ιδρύθηκε από το μέλος μας Ανδρέα Λ. Ανδρέου και που μέλη του αποτελούν πολλά μέλη της ΦΕΚ,  έλαβε μέρος στο 4ΤΗ FIAP CLUBS' WORLD CUP και κατέλαβε την 35η θέση ανάμεσα σε 104 ομίλους παγκόσμια.  Αυτό αποτελεί πολύ σημαντική επιτυχία, αφού το επίπεδο των έργων που παρουσιάστηκε στο World Cup ήταν πολύ υψηλό.  Δείτε τα αποτελέσματα καθώς και τις νικήτριες φωτο και ομίλους εδώ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates