Οι νέες επιτυχίες των μελών μας PDF Εκτύπωση E-mail

O Eυρωπαικός Οργανισμός Φωτογραφίας 'Εικόνες Χωρίς Σύνορα' (ISF) απένειμε τους ακόλουθους τίτλους:

Ανδρέας Λ. Ανδρέου HERCULES ISF (H.ISF) την δεύτερη ανώτατη διάκριση που προσφέρεται για πορτφόλιο που δεν έχει παρουσιαστεί σε άλλο διαγωνισμό και παρουσιάζει μια πρωτοτυπία στην τεχνική  διαφορετική από εκείνη που παρουσιάστηκε στο προηγούμενο πορτφόλιο του φωτογραφικού Αστέρα.

Ανθούλα Αλεξάνδρου και Σκεύη Μαλέκκου ACTIVE ISF (A.ISF) την διάκριση δραστήριου μέλους που πρόσφερε τις υπερησίες του στην προβολή του οργανισμού και την διάδοση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Σωτήρης Σ. Παφίτης RECOGNITION ISF 3* (R.ISF-3*) την διάκριση της αναγνώρισης των 300 αναρτήσεων του.

Επίσης απενεμήθει αργυρό μετάλλιο στο Μιχάλη Μακρή σε Διεθνή Φωτογραφικό Σαλόνι στη Μάλτα με το έργο του Don't be Sad που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Ο Μιχάλης Μακρή, μέλος της ΦΕΚ, του Φωτογραφικού Ομίλου ΤΕΥ-ΑΤΗΚ και του Φωτογραφικού Ομίλου Δήμου Λακατάμιας, ασχολείται με τη φωτογραφία τα τελευταία πέντε χρόνια.

Έλαβε μέρος σε πάρα πολλούς διεθνείς και τοπικούς διαγωνισμούς, επιτυγχάνοντας να διακριθεί σε αρκετούς από αυτούς. Πολλές από τις φωτογραφίες του έχουν αναρτηθεί σε διεθνή και τοπικά φωτογραφικά σαλόνια. Η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν το αργυρό μετάλλιο της PSA στο διαγωνισμό 5th Malta International Photographic Exhi bition, που προκήρυξε φέτος η Φωτογραφική Εταιρεία της Μάλτα.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος περίπου 500 φωτογράφοι, από όλο τον κόσμο, με 4.500 φωτογραφίες.

Ο Μιχάλης αναμένει, μετά από την πρόσφατη αίτηση που έχει υποβάλει στην FIAP, την πρώτη διεθνή φωτογραφική του διάκριση, AFIAP.

Θερμά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. της ΦΕΚ!

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates