Έκθεση των Διακριθέντων 2011 PDF Εκτύπωση E-mail

 

FrontPage

Με μεγάλη χαρά οργανώσαμε για δεύτερη φορά έκθεση με έργα μελών μας που οι φωτογραφίες τους βραβεύτηκαν ή αναρτήθηκαν σε διεθνή φωτογραφικά σαλόνια με FIAP Patronage, με αποτέλεσμα να αξιωθούν φωτογραφικών διακρίσεων από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φωτογραφικής Τέχνης.

Η έκθεση παρουσιάστηκε στην Πύλη Αμμοχώστου τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 και τα εγκαίνια τέλεσε η Έντιμος Δήμαρχος Λευκωσίας, κα. Ελένη Μαύρου.

Οι 56 φωτογράφοι-μέλη μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί στον τέραστιο συναγωνισμό μεταξύ διεθνών φωτογράφων από πολλές χώρες, κατάφεραν επάξια να διακριθούν.  Από την πλευράς μας ως Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου θεωρούμε τη διοργάνωση της έκθεσης αυτής ως μέγιστη υποχρέωση μας, αλλά και τρόπο απόδοσης ευχαριστίας προς τους αξιόλογους και διακριθέντες φωτογράφους μας που δίνουν όχι μόνο στη ΦΕΚ αλλά και στην Κύπρο τέτοια τιμή.

Σημειώνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση ότι το 2007 που οργανώσαμε την πρώτη έκθεση των Διακριθέντων συμμετείχαν μόνο 33 φωτογράφοι και φέτος οι συμμετέχοντες έγιναν αισίως 56, γεγονός που μας ευχαριστεί αφάνταστα γιατί αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον των μελών μας για την τέχνη της φωτογραφίας αλλά και την αποδοχή του υψηλού τους επιπέδου από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φωτογραφικής Τέχνης.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο με τις φωτογραφίες που παρουσίασαν τα 53 μέλη μας που συμμετείχαν στην έκθεση, επιλέγοντας την φωτογραφία πιο πάνω.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης εδώ.


Εκ του Δ.Σ. της ΦΕΚ

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates