Ανδρέας Λ. Ανδρέου PDF Εκτύπωση E-mail

Ανδρέας Λ. Ανδρέου, EFIAP/p, HonEFIAP, GMICS, PhoenixISF

Πολυβραβευμένος Κύπριος φωτογράφος που τιμήθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φωτογραφικής Τέχνης η οποία του απένειμε 8 από τους 9 τίτλους της ως ακολούθως : το ΄95 το AFIAP (Artist FIAP), το ΄98 το EFIAP (Excellence FIAP), το ΄99 το EFIAP/B (Excellence FIAP Bronze Medal), το 2000 το EFIAP/S (Excellence FIAP Silver Medal), το 2003 το EFIAP/G (Excellence FIAP Gold Medal), το 2006 το ανώτατο επίπεδο: πλατινένιο μετάλλιο του Εξαίρετου φωτογράφου EFIAP/P (Excellence FIAP Platinum Medal), το 2010 το ESFIAP(Excellence Services FIAP), τo 2012 τον ανώτατο και περιορισμένο σε αριθμό τιμητικό τίτλο HonEFIAP (Honourary Excellence FIAP). Επίσης του απονεμήθηκαν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φωτογραφίας Ιmage Sans Frontiere οι τίτλοι : το 1997 το ΑISF (Active ISF), το 2000-2004 το RISF1-5, το 2005 EDISF (Distinguished Exhibitor), το 2007 το FISF (Founder ISF), το 2008 το EHISF (Honourable Exhibitor), το 2009 το ERISF (Renowned Exhibitor), τo 2010 το DISF (Dauphin ISF), το 2011 το HISF (Hercules ISF) και το 2012 την ανώτατη και μοναδική διάκριση προσφοράς ξεχωριστών υπηρεσιών το DSISF (Distinguished Services ISF). 'Eλαβε σε διεθνείς εκθέσεις περισσότερες από 2500 αναρτήσεις και 63 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων 22 Χρυσά Μετάλλια.

104 μαθητές του εκπροσώπησαν την ΦΕΚ στις 5 τελευταίες Μπιεννάλε Φωτογραφίας Νέων που η Κύπρος εξασφάλισε 1 Αργυρό Μετάλλιο και 5 Επαίνους. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα φωτογραφίας 'Image Sans Frontıere World Cup 2010' μαθητές του βραβεύτηκαν σε 3 χώρες όπως Βιετνάμ, Ισπανία και Ιταλία. Μαθητές του διακρίθηκαν στους Παγκύπριους Διαγωνισμούς Φωτογραφίας των Λυκείων που οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και εξασφάλισαν 8 βραβεύσεις. Mια μεγάλη διάκριση μαθητών του είναι η απονομή του Αργυρού μεταλλίου της FIAP και Επαίνου στο 3rd ΕMIRATES Photographic Competition 2012 (5* S catalogue).

Προέδρευσε των διεθνών διαδικτυακών εκθέσεων και προβολών 1st - 4th international online exhibitions and projected images που οργανώθηκαν από τo TAMA Photographic Club & PESGSPC ILFIAP clubs υπό την αιγίδα της FIAP και στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν 140 χώρες και προσέλκυσαν στο διαδίκτυο 638.444 επισκέψεις. Έτσι κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο να συμβάλουν στην παγκόσμια φιλία και ειρηνική συμφιλίωση μεταξύ των λαών. Τώρα θα προεδρεύσει της 5ης διεθνούς διαδικτυακής έκθεσης και προβολής , ένα ειδικό αφιέρωμα στους νέους, 5th international online exhibition and projected images " 1st Youth Photographers of the World" που οργανώνεται από τo TAMA Photographic club & PESGSPC ILFIAP clubs υπό την αιγίδα της FIAP.

Βραβεύσεις και Επιτυχίες


andreasandreou

 

Γκαλερί & Slideshow »»»

 

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates