Έκθεση ‘Η Oρθόδοξη Κύπρος’ στη Ρωσία PDF Εκτύπωση E-mail

Με χαρά αναφέρουμε ότι ο φίλος φωτογράφος από τη Ρωσία Victor Tanygin που παρουσίασε πέρσι στη Λευκωσία και στην Πάφο την έκθεση φωτογραφίας 'Η Ορθόδοξη Ρωσία', ανέλαβε την παρουσίαση της έκθεσης φωτογραφίας μελών μας 'Η Oρθόδοξη Κύπρος' στην πόλη Yamal-Nenets της αυτόνομης Επαρχίας Gubkinsky στη Ρωσία.

agnapaΗ Επαρχία Gubkinsky, είναι μια από τις πιο πλούσιες σε φυσικό αέριο και πολύτιμους λίθους περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Την έκθεση εγκαινίασε η κυρία Pastushenko, Διευθύντρια Τεχνών στην παρουσία του Δημάρχου της πόλης και του εκκλησιαστικού ηγέτη της περιοχής και διαβάστηκε χαιρετισμός του Δημάρχου Πάφου και του προέδρου της ΦΕΚ. Στα εγκαίνια προσκλήθηκαν 100 άτομα και μετά ο Victor σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας της περιοχής ξενάγησε μαθητές δημοτικών σχολείων και ανώτερων σχολών τέχνης. Όπως μας ανέφερε ο Victor οι επισκέπτες έμειναν κατενθουσιασμένοι που είχαν την ευκαιρία να δουν την ορθόδοξη Κύπρο.

Σημειώνουμε ότι στην έκθεση περιλαμβάνονται και πολλές φωτογραφίες που ο Victor έβγαλε σε διάφορες μονές της Κύπρου.

Η έκθεση θα συνεχίσει την περιοδεία της και τον Απρίλιο 2013 θα παρουσιαστεί στη Δυτική Σιβηρία, στην περιοχή Omsk στο χωριό Moskaleno και στο χωριό Bolshe-Uki, γενέτειρα του Victor Tanygin.

H πραγματικότητα είναι ότι ο φίλος Victor έχει κάνει μια εξαίρετη προβολή της Κύπρου στη Ρωσία και τον ευχαριστούμε θερμά.

Στην έκθεση εκθέτουν φωτογραφίες τα μέλη μας:

Anthoula Alexandrou, AFIAP
Athanasios Athanasiou
Athinoula Karouzi, EFIAP
Constantinos Charalambous, AFIAP
Constantinos Louca
Elias Lambrou, AFIAP
Erato Kantouna, EFIAP/b
Lena Lambrou
Marios Theocharous
Nicos Karanikis, HonEFIAP
Niki Charalambous
Pambos Charalambides, AFIAP
Panicos Stelikos
Sofoklis Aypavlides
Socrates Massouras

Μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην έκθεση καθώς και φωτο από τα εγκαίνια.

 

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates