Κρίστης Μιχαηλίδης PDF Εκτύπωση E-mail

Κρίστης Μιχαηλίδης

cmsmallΟ Κρίστης Μιχαηλίδης γεννήθηκε στην Λεμεσό στις 07/02/1975. Σπούδασε σχέδιο και κατασκευή κοσμήματος στην πόλη Rochester στο ΚΕΝΤ της Αγγλίας (1994-1999). Απόκτησε το National και Higher National Diploma από το KENT INSTITUTE OF ART & DESIGN και μετά το BA with Honours του Πανεπιστημίου του KENT στο CANTERBURY in Silversmithing, Goldsmithing and Jewellery Design.

 

To 1996 κέρδισε στον διαγωνισμό precious metal bursary scheme που διοργανώνει το goldsmiths hall στο Λονδίνο, και έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις χρυσοχοΐας εκεί.

Είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει το μάθημα της Χρυσοχοΐας και Αργυροχοΐας στις Τεχνικές Σχολές. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, καθώς και σε εκθέσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φωτογραφίες του έχουν επίσης μπει σε διάφορα περιοδικά της Λεμεσού, υπήρξε κριτής σε διάφορους διαγωνισμούς φωτογραφίας και επίσης φωτογράφος για την δημιουργία λευκωμάτων στα σχολεία όπου διδάσκει.

Ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου παράρτημα Λεμεσού από το 2003, παρακολούθησε και σειρά μαθημάτων φωτογραφίας.

Φωτογραφίες του φιλοξενήθηκαν, αναρτήθηκαν και διακρίθηκαν σε διάφορα φωτογραφικά σαλόνια, υπό την αιγίδα της διεθνούς ομοσπονδίας καλλιτεχνικής φωτογραφίας F.I.A.P σε χώρες του εξωτερικού, όπως Αυστραλία, Σλοβακία, Αυστρία, Βραζιλία, Κατάρ, και άλλες, με αποτέλεσμα να του απονεμηθεί ο τίτλος ΑFIAP.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με την φωτογράφηση της φύσης.

cmcover

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates