Γρηγόρης Παναγιώτου PDF Εκτύπωση E-mail

Γρηγόρης Παναγιωτου, EFIAP, PSA 3*, RISF2, FISF

gpansmallO Γρηγόρης γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1966 στη Λεμεσό, Κύπρος, όπου και κατοικεί.

Το επάγγελμά του είναι Αναλυτής / Προγραμματιστής και εργάζεται ως IT Manager σε μια μεγάλη εταιρεία στην Κύπρο.

Το πάθος του για τη φωτογραφία ξεκίνησε κατά την παιδική ηλικία, όταν άρχισε να πειραματίζεται με τη φωτογραφία με μια φωτογραφική μηχανή - παιχνίδι!

Ο Γρηγόρης παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας όταν επέστρεψε από τις σπουδές του το 1990 και από τότε ασχολήθηκε με ακόμα περισσότερο ζήλο και αγάπη για τη φωτογραφία συμμετέχοντας σε τοπικούς διαγωνισμούς με πολλά βραβεία και διακρίσεις.

Ασχολείται με όλα τα είδη της φωτογραφίας, αλλά κυρίως με πορταίτα. Ταυτόχρονα συνδυάζει τη ενασχόληση του με τους υπολογιστές με τη φωτογραφία και δημιουργεί έργα μέσω της επεξεργασίας στον υπολογιστή.

Από το 2006 άρχισε να στέλνει έργα του σε διεθνείς διαγωνισμούς και τα σαλόνια φωτογραφίας κερδίζοντας αρκετά βραβεία και διακρίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους φωτογράφους. Σε αναγνώριση της επιτυχίας του το 2010, η Διεθνής Ομοσπονδία Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας (FIAP), του απένειμε τον τίτλο του Καλλιτέχνη Φωτογράφου AFIAP (FIAP Artist). Έχει επίσης αναγνωριστεί ως εκθέτης 3 αστέρων από την PSA (Photographic Society of America) και καλλιτέχνης φωτογράφος σε δεύτερο επίπεδο (R-ISF 2) της ISF (Φωτογραφία Χωρίς Σύνορα).

Το 2012 του απονεμήθηκε ο τίτλος EFIAP (Excellence FIAP) από FIAP σε αναγνώριση των συνεχόμενων του επιτυχιών στον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο της φωτογραφίας.

Ο Γρηγόρης έχει επίσης διατελέσει κριτής σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας από το 2011.


Γκαλερί & Slideshow »»»

 

gpcover

Γκαλερί & Slideshow »»»


 

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates