Φίλιππος Φιλίππου (AFIAP, RISF-3) PDF Εκτύπωση E-mail

philippos philippou portrait 2Γεννημένος  τον  Οκτώβριο του 1976 στο χωριό Ορούντα της επαρχίας Λευκωσίας.   Σπούδασε στη Νοσηλευτική  Σχολή Κύπρου στο κλάδο της Ψυχικής υγείας από όπου αποφοίτησε το 2001. Στη συνέχεια φοίτησε στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ.). Εργάζεται ως νοσηλευτικός λειτουργός στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας από το 2002.

Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας και φωτοδημοσιογραφίας  σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Κύπρο. Έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς καθώς και ομαδικές εκθέσεις. Ως αποτέλεσμα έχει πάρει 26 βραβεία και επαίνους καθώς έχει δει πέραν των 250 φωτογραφιών του να έχουν αναρτηθεί στη Κύπρο.

Στο εξωτερικό έχει πέραν των 100 αναρτήσεων σε διάφορες χώρες καθώς και ένα τιμητικό δίπλωμα. Ως αποτέλεσμα το 2009 του απενεμήθη  από την Διεθνή Ομοσπονδία Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας  (FIAP)  ο τίτλος  του καλλιτέχνη φωτογράφου (AFIAP). Το 2010 ο Ευρωπαϊκός οργανισμός  φωτογραφίας εικόνες χωρίς σύνορα (I.S.F.) του απένειμε το τίτλο του RISF-3.

Στο ενεργητικό του έχει  παρουσιάσει δυο ατομικές εκθέσεις. Φωτογραφίες  του έχουν δημοσιευτεί σε φωτογραφικούς καταλόγους (σε Κύπρο και εξωτερικό) καθώς και σε περιοδικά, εφημερίδες και ημερολόγια.

Είναι μέλος στους φωτογραφικούς ομίλους Λακατάμειας  και Φωτογραφικής  Εταιρίας Κύπρου καθώς και στους διεθνής ομίλους( I.S.F.) image san frontier και (P.S.A.) Photographic society of America.   

 

 

Γκαλερί & Slideshow »»»

philippos master

 

Γκαλερί & Slideshow »»»

 

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates