Ανδρέας Ιακώβου, EFIAP PDF Εκτύπωση E-mail

aiacovouΓεννήθηκε στην Αμμόχωστο αλλά από το 1974 ζει και εργάζεται στην Λεμεσό. Έχει αποκτήσει πτυχίο στην Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Αθλητισμού.

Επαγγελματικά βρίσκεται στον χώρο του αθλητισμού διδάσκοντας και διευθύνοντας την οικογενειακή τους επιχείρηση «Κολυμβητήριο Ιακώβου».

Με την φωτογραφία ασχολείται από το 1994 και έκτοτε έχει λάβει μέρος σε πολλούς τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις. Αποκορύφωμα αυτής του της προσπάθειας η προσωπική του έκθεση «Υπογραφή Φωτός» το 2005 αλλά και η διεθνής διάκριση EFIAP.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό δεν θα μπορούσε να επηρεάσει και την φωτογραφική του ματιά. Τα τελευταία χρόνια συνειδητά πλέον έχει εστιαστεί στην Αθλητική φωτογραφία φωτογραφίζοντας τοπικούς αλλά και διεθνείς αγώνες όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Αθήνα 2004» .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

He was born in Famagusta but since 1974 he lives in Limassol. He earned a B,Sc in Physical Education & Sport Sciences and an MBA in Sport Sciences.

He is working as a teacher/trainer and director at his family business "Iacovou Swimming Centre".

He is in to photography since 1994 taking part in a lot of national and international Photo Salons and Exhibitions. He had one Photo Exhibition "Signed By Light" in 2005 and he earned the prestigious award EFIAP.

His love for Sports drove him to focus on Sports Photography by following National and International Sport Events such as the Summer Olympic games "Athens 2004"

aicover

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates