6 Φωτο—Ώρες PDF Εκτύπωση E-mail

Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, μέσα στα πλαίσια των εορτασμών των 30 χρόνων από την ίδρυση της, διοργάνωσε τον πρωτότυπο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με τίτλο "6 Φωτο - ώρες", ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Την Δετέρα 24 Νοεμβρίου 2014 έγινε η κριτική των φωτογραφιών που υποβλήθηκαν στον μεγάλο πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό '6 ΦΩΤΟ-ΩΡΕΣ', τον οποίο διοργάνωσε η ΦΕΚ Λεμεσού.

Κριτές ήταν: η Κα Ελένη Περικλέους Κέστα και οι κκ Βάσος Στυλιανού, Νίκολας Κωνσταντίνου, Γρηγόρης Παναγιώτου και Ανδρέας Ιακώβου.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν πέρα από την αναμενόμενη με 86 συμμετέχοντες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Νικητής στην κατηγορία 'Γεωμετρικά Σχήματα στην Πόλη': Θάνος Σαββίδης
Νικητής στην κατηγορία 'Αντιθέσεις': Γιώργος Γεωργίου Ερέσσιος AFIAP
Νικητής στην κατηγορία 'Αντανακλάσεις': Φίλιππος Ποτονίδης
Νικητής στην κατηγορία 'Η κοινωνία σήμερα': Φίλιππος Ποτονίδης

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, η Ερατώ Καντούνα EFIAP/ b, η οποία συγκέντρωσε την ψηλότερη συνολική βαθμολογία και ως εκ τούτου, κέρδισε μια φωτογραφική μηχανή LEICA D-LUX K, προσφορά της εταιρείας 'A. TSIELEPIS REFERENCE PHOTOGRAPHY LTD', αντιπροσώποι της LEICA στην Κύπρο.

Η ΦΕΚ Λεμεσού ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο χορηγό του διαγωνισμού, την εταιρεία A. TSIELEPIS REFERENCE PHOTOGRAPHY LTD, αντιπροσώπους της LEICA στην Κύπρο καθώς και τους δωροθέτες: PINK PANTHER και The Camera clinic (κ. Θεόφιλο Μπερναλή).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως στους διακριθέντες.

Δείτε τις φωτο που διακρίθηκαν εδώ..
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates