Ρία Πετρίδου AFIAP, F.ICS PDF Εκτύπωση E-mail

rpetridouΓεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Ακροπόλεως και ακολούθησε σπουδές στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία, στον κλαδο Computer Science.

Από το 1999 εργάζεται σε Τράπεζα, στο Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής, και το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Ινστιτούτο Τραπεζικής Επιμόρφωσης Κύπρου (IBS Cyprus (Institute of Banking Studies, Cyprus) για την απόκτηση του επαγγελματικού Διπλώματος Γενικής Τραπεζικής.

Με τη φωτογραφία άρχισε να ασχολείται σοβαρά από το 2012.

Παρακολούθησε σεμινάρια Φωτογραφίας στην Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου – Τμήμα Λεμεσού, και από το 2013 είναι ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου – Τμήμα Λευκωσίας.

Λαμβάνει μέρος με μεγάλη επιτυχία, σε Τοπικούς και Διεθνείς Φωτογραφικούς Διαγωνισμούς, αποσπώντας τιμητικά διπλώματα και βραβεία ανάμεσα στα οποία και αργυρό μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό.

Αγαπημένα της θέματα Εικόνες δρόμου - street life - στιγμές της καθημερινότητας, ζωάκια και συνθέσεις τις οποίες δημιουργεί η ίδια.

Το 2014 της απενεμήθη ο τίτλος AFIAP (καλλιτέχνης φωτογράφος) της διεθνούς φωτογραφικής Οργάνωσης FIAP και ο τίτλος F.ICS (FELLOWSHIP, Image Colleague Society).

rpetrcov

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates