Ρώμος Κοτσώνης EFIAP, Master.ICS PDF Εκτύπωση E-mail

rkotsonisΟ Ρώμος Κοτσώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λεμεσό. Αποφοίτησε από τον κλάδο οικονομικών / εμπορικών αλλά κατέληξε στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών όπου πήρε τίτλους όπως Microsoft Certified Professional, CISCO CCNA κλπ.

Με την φωτογραφία ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια. Το 2013 μετά από προτροπή φίλων του, άρχισε να λαμβάνει μέρος σε Διεθνείς και Τοπικούς Διαγωνισμούς βάζοντας στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό, ότι θα καταφέρει να διακριθεί. Και τα κατάφερε κερδίζοντας διεθνή βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, με το πιο σημαντικό, Χρυσό μετάλλιο της FIAP.

Είναι ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, και της λέσχης μοτοσικλετιστών BMW. Έχει κάνει αρκετά ταξίδια με την μοτοσυκλέτα σε χώρες του εξωτερικού.

Πολλές από τις φωτογραφίες του έχουν αναρτηθεί σε διεθνή και τοπικά σαλόνια, σε καταλόγους από διαγωνισμούς, εξώφυλλα περιοδικών, βιβλία, αφίσες κλπ.

Τον 2014 του απονεμήθηκε ο τίτλος AFIAP ως καλλιτέχνης φωτογράφος, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φωτογραφικής Τέχνης, FIAP και το 2015 αναμένει τον τίτλο EFIAP, Excellence φωτογράφος της FIAP. Επίσης είναι κάτοχος του τίτλου Master.ICS.

Φωτογραφίζει ποικίλα θέματα, όπως θα διαπιστώσετε από την προσωπική του ιστοσελίδα www.kotsonis.net αλλά ασχολείται και με την εναέρια φωτογραφία «αφού είναι μία άλλη οπτική γωνία που δεν μπορεί ο κάθε ένας να έχει πρόσβαση» όπως συνηθίζει να λέει. Στη ιστοσελίδα του στο http://www.CyprusFromAbove.com και στο facebook (https://www.facebook.com/cyprusfromabove ) μπορείτε να δείτε βίντεο και φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες σελίδες παγκόσμια μέχρι και στην σελίδα του Euronews!

Έχει κάνει παρουσίασης όπως «Ταξιδιωτικό σε 11 χώρες με μοτοσυκλέτα» το «3+1» στα Τμήματα της ΦΕΚ καθώς και σε άλλους Φωτογραφικούς Ομίλους που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

rkotscov

.
 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates