16/12/15 - Έκθεση Φωτογραφίας "Στην Κούβα" PDF Εκτύπωση E-mail

Από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Κούβα η Διεθνής Φωτογραφική Συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φωτογραφικής Τέχνης, FIAP. 

Σ' αυτό το διεθνές συναπάντημα καλλιτεχνών φωτογράφων από όλο τον κόσμο η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από 34 φωτογράφους, μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου.

Η διοργανώτρια χώρα οργάνωσε ένα αξιόλογο πρόγραμμα ξεναγήσεων 9 ημερών με στόχο να χαρούν και να φωτογραφήσουν οι συμμετέχοντες, τα μοναδικά χαρακτηριστικά της εξωτικής Κουβανικής πραγματικότητας.

Οι φωτογράφοι μας γύρισαν με χιλιάδες φωτογραφίες και έτοιμοι να συμμετάσχουν σε μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Κούβα και να μοιραστούν με το φιλότεχνο κοινό, την μοναδική αυτή εμπειρία τους.

Σε φωτογραφικό διαγωνισμό που έγινε κατά τη διάρκεια της Φωτογραφικής Συνάντησης μεταξύ των συμμετεχόντων ο Κύπριος φωτογράφος Νασσίμ Ελούτ, EFIAP κέρδισε το πρώτο βραβείοΜια μεγάλη τιμή για την Κύπρο και τη ΦΕΚ.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στη Μεσαιωνική Αίθουσα Καστελιώτισσα η έκθεση φωτογραφίας με έργα 30 φωτογράφων. Τα εγκαίνια έγιναν από τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας Mr. Aramis Fuente και η μεγάλη αυτή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη Κούβα με μουσική, χορό και ποτά από τη χώρα.

Δείτε φωτογρφίες απο τα εγκαίνια της έκθεσης. (Φώτο Ανθούλα Αλεξάνδρου EFIAP-b)

 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates