Διαγωνισμός ΛΕΜΕΣΙΑ 2017 «Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες» PDF Εκτύπωση E-mail

 

Με το μήνυμα «Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες» ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει για 18η χρονιά τα ΛΕΜΕΣΙΑ 2017.

Η έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης πραγματοποιείται, για πρώτη φορά φέτος, από τον Μάιο και οι εκδηλώσεις των Λεμεσίων θα συνεχιστούν μέχρι τον Νοέμβριο του 2017.  Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες όπου μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο αθλητές, αλλά και πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων. Θέλουμε να δούμε λοιπόν φωτογραφίες από τις αθλητικές αυτές διοργανώσεις. 

Ηλεκτρονική επεξεργασία φωτογραφιών με λογισμικά προγράμματα επιτρέπεται ΜΟΝΟ για διορθώσεις τονισμού, (φωτεινότητα και κοντράστ) καθώς και κορεσμού χρωμάτων (ο οποίος, βέβαια, δεν πρέπει να υπερβαίνει την αληθοφάνεια της εικόνας). Οι κριτές, θα έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν φωτογραφίες των οποίων η ηλεκτρονική επεξεργασία υπερβαίνει τους όρους του διαγωνισμού. 

 Φωτογραφίες που υποβλήθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς και έτυχαν βράβευσης ή ανάρτησης σε έκθεση, ή φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Το δικαίωμα συμμετοχής στο φωτογραφικό διαγωνισμό είναι € 10 για τα μέλη της ΦΕΚ, που έχουν τακτοποιημένη τη συνδρομή τους καθώς και για φοιτητές, στρατιώτες και μαθητές. Για μη μέλη, το δικαίωμα συμμετοχής είναι € 15.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να παραδίδει, μέσα σε φάκελο, το Δελτίο Συμμετοχής, προσεκτικά συμπληρωμένο και το CD. Το δικαίωμα συμμετοχής να παραδίδεται την ώρα της υποβολής της συμμετοχής, στον υπεύθυνο παραλαβής της ΦΕΚ Λεμεσού.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών, είναι το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και μπορούν να παραδίδονται στο Οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού, στην οδό Αγκύρας 120, 1ος όροφος, κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 4.00 μμ μέχρι τις 8.00μμ. (Τηλ.: 25384381)

Θα δοθούν τρία βραβεία και πέντε έπαινοι. Για το πρώτο βραβείο, θα δοθεί χρηματικό ποσό € 150, για το δεύτερο, € 100 και για το τρίτο € 50. Στους επαίνους, θα δοθούν τιμητικά διπλώματα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τους πλήρεις κανονισμούς και δελτία συμμετοχής.


 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates