Διαγωνισμός "Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος" PDF Εκτύπωση E-mail

Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος: Ο διαγωνισμός αυτός, διοργανώνεται μέσα στα πλαίσια του έργου «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος». Στόχος της δράσης, είναι η προβολή της Λεμεσού ως μια πολυπολιτισμική παράκτια μητρόπολη και η ανάδειξη του πολυπολιτισμικού της χαρακτήρα.

Μέσα από τις φωτογραφίες που θα υποβληθούν, θέλουμε να δούμε εικόνες που προάγουν την συνεισφορά των μεταναστών (ατόμων που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης), στην τοπική κοινωνία, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και αναπτυξιακά. Ιδανικά, οι φωτογραφίες, να τοποθετούνται σε κεντρικά σημεία της Λεμεσού, ώστε να αναγνωρίζεται η πόλη.

Ηλεκτρονική επεξεργασία φωτογραφιών με λογισμικά προγράμματα επιτρέπεται ΜΟΝΟ για διορθώσεις τονισμού, (φωτεινότητα και κοντράστ) καθώς και κορεσμού χρωμάτων (ο οποίος, βέβαια, δεν πρέπει να υπερβαίνει την αλη-θοφάνεια της εικόνας). Οι κριτές θα έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν φωτογραφίες των οποίων η ηλεκτρονική επεξεργασία, υπερβαίνει τους όρους του διαγωνισμού. 

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών, είναι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και μπορούν να παραδίδονται στο Οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού, στην οδό Αγκύρας 120, 1ος όροφος, κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 4.00 μμ. μέχρι τις 8.00μμ. (Τηλ.: 25384381).

Φωτογραφίες που υποβλήθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς και έτυχαν βράβευσης ή ανάρτησης σε έκθεση ή φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Θα δοθούν τρία Βραβεία και πέντε Έπαινοι. Για το πρώτο βραβείο, θα δοθεί χρηματικό ποσό € 300, για το δεύτερο, € 200 και για το τρίτο € 100. Στους επαίνους θα δοθούν τιμητικά διπλώματα. Θα δοθούν, επίσης, τιμητικές πλακέτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες και δελτία συμμετοχής εδώ.


 
Copyright 2007 The Cyprus Photographic Society - Powered by: Anticipate
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates